Beertenhuus - daar kun je mee vooruit
Autoschade Service Beerten

met de B van Beertenhuus

Ruit reparatie


Pats!..... een steentje raakt uw voorruit.... Een scheurtje, of erger, een grote ster op uw voorruit is het gevolg.
Heel vervelend, maar dit probleem is snel weer opgelost als u contact opneemt met ons.
Wij zijn tevens een officieel Focwa autoruitherstelbedrijf daarmee voldoen wij aan de hoogste eisen op het gebied van opleiding, gereedschappen, service en naleving van garantievoorwaarden en gedragsregels.

 

Reparatie van de autoruit

Als FOCWA autoruitherstelbedrijf geven wij een objectief reparatieadvies. Daarbij wordt rekening gehouden met de kosten in relatie tot het resultaat/kwaliteit. Als bij een schade de ruit nog (veilig conform FOCWA-normen) kan worden gerepareerd, dan zullen wij de ruit repareren en niet vervangen. Gerepareerde breuken voldoen na herstel aan de FOCWA Kwaliteitsnorm voor autoruitreparaties zodat het doorscheuren van de ruit wordt voorkomen, optisch herstel wordt verkregen en de orginele draagkracht van de ruit wordt hersteld. Om te onderstrepen dat ons bedrijf gegarandeerde kwaliteit biedt, geven wij 4 jaar FOCWA-garantie op de herstelde ruit. Ook goed om te weten: een reparatie wordt in de meeste gevallen volledig vergoed door de verzekeraars.

 

Vervanging van de autoruit

Bij vervanging krijgt u exact dezelfde ruit als door de autofabrikant is geleverd: van dezelfde kwaliteit glas, dezelfde dikte en dezelfde maatvoering. Ook op de vervangen ruit ontvangt u 4 jaar FOCWA-garantie. 

 

De voordelen van een Focwa autoruitherstelbedrijf

-4-jaar garantie
-Rechtstreekse afhandeling met verzekeraars
-Vervangend vervoer beschikbaar
-24/7 service

 

Ruitreparatie op locatie

U heeft ruitschade maar eigenlijk geen tijd voor reparatie, geen probleem! één telefoontje naar ons kan al voldoende zijn.
Wij komen dan naar u toe en doen de reparatie bij u thuis of op het werk maar net wat u wenst.


TIP!!
Een scheurtje of een sterretje? Repareer tijdig, want een kleine beschadiging verzwakt uw ruit en dat kan grote gevolgen hebben voor u en uw passagiers!


Beertenhuus - @AnnyRensink, Tim had het er vandaag al over. Veel succes en plezier alvast!
Beertenhuus - Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Bekijk dan de vacature van Bergingsbedrijf Iliohan. (oproepbasis) http://t.co/88H56aem
Beertenhuus - Doe ook mee met het nationale autoschade onderzoek! http://t.co/PlMhS0mb http://t.co/6tvmfZPh