Beertenhuus - daar kun je mee vooruit
Autoschade Service Beerten

met de B van Beertenhuus

Airco Onderhoud


De meeste moderne auto’s zijn uitgerust met een airco. Dat is een groot genot op warme dagen. Wat niet veel bestuurders weten is dat de airco ook onderhoud nodig heeft. Iedere airco verliest ongemerkt koudemiddel; jaarlijks tot 8%. Dit heeft tot gevolg dat de airco niet meer goed werkt. Er kan zelfs schade aan de compressor ontstaan. Dat kan u een dure reparatie opleveren. Door een regelmatige controle aan uw airco behoudt deze zijn capaciteit en wordt de levensduur verlengt.


 

Airco onderhoudsbeurt

 
Tijdens de airco-check wordt de staat van de installatie en de droger gecontroleerd, het airco systeem leeggehaald en afgevuld en vindt een grondige inspectie plaats. Wij adviseren uw airco in het voorjaar te laten controleren, voordat de zomerse warmte aanbreekt.Wilt u weten wat de complete onderhoudsbeurt inhoudt? Neemt u dan contact op met ons bedrijf. Wij staan u graag te woord.

Beertenhuus - @AnnyRensink, Tim had het er vandaag al over. Veel succes en plezier alvast!
Beertenhuus - Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Bekijk dan de vacature van Bergingsbedrijf Iliohan. (oproepbasis) http://t.co/88H56aem
Beertenhuus - Doe ook mee met het nationale autoschade onderzoek! http://t.co/PlMhS0mb http://t.co/6tvmfZPh