Beertenhuus - daar kun je mee vooruit
Autoschade Service Beerten

met de B van Beertenhuus

Car wrapping


Car wrapping of auto wrappen werd voorheen voornamelijk toegepast op bedrijfsautoís om te bestickeren. De techniek voor carwrapping is steeds beter geworden en voordeliger om te gebruiken, dat het nu ook aantrekkelijk is voor particulieren. Dit geldt ook voor motor wrapping.

Wat is car wrapping

Carwrapping is middels een folie een auto bestickeren. De folie is heel flexibel en kan in principe iedere vorm aannemen door verwarming. De folie is een stevige vinyl sticker die van iedere kleur is te voorzien of bedrukking. Dit zorgt voor ongekende mogelijkheden wat met auto spuiten niet mogelijk is.

Voordelen carwrapping

-het beschermt de originele autolak
-geen verkleuring autolak

-makkelijk te vervangen
-ruime keuze in kleuren en kleureffecten
-eenvoudig te voorzien van bedrukking

Onderhoud carwrapping

Net zoals bij autolak is het bij carwrapping ook van belang om het goed te onderhouden. Carwrap heeft een laagje laminaat voor extra glans en bescherming. Carwrap gaat ongeveer 2-4 jaar mee. Ga niet te vaak naar een wasstraat, net zoals bij gewone autolak. Was de auto bij voorkeur met de hand met gewone autoshampoo. Na behandeling met een siliconen vrije wax.

Er zijn ook speciale middelen voor onderhoud van de folie. Vooral met kleuren die mat zijn, is dat aan te bevelen. De levensduur is bij goed onderhoud te verlengen tot wel 10 jaar.

Beertenhuus - @AnnyRensink, Tim had het er vandaag al over. Veel succes en plezier alvast!
Beertenhuus - Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Bekijk dan de vacature van Bergingsbedrijf Iliohan. (oproepbasis) http://t.co/88H56aem
Beertenhuus - Doe ook mee met het nationale autoschade onderzoek! http://t.co/PlMhS0mb http://t.co/6tvmfZPh